Visitors

Counters
Counters
Blog ini telah dilawati seramai ini.
Terima kasih kerana melawat blog K-Media UMP!

Saturday, October 25, 2008

Logo baru sudah di-design! Tengok tengok! Mite Mite..

Trivia Logo Kmedia Baru:
  • Idea asal: Nadia California
  • Ada 4 kotak bermaksud ada 4 kotak la
  • kotak kanan atas: nama kelab
  • kotak kiri atas: kamera yg panjang shutternya
  • kotak kanan bawah: kamera yang pendek shutternya
  • kotak kiri bawah: Mic-untuk nyanyi, interview atau hiasan saja jika tidak diguna pakai.
Arigatoooo..Nadia, aku masih belum mampu produce baju guna design awak...sori ek

12 comments:

Anonymous said...

wat design bju lg bgus..

YAMIN said...

orait on da way

Zery said...

baju rm10 satu bolehka?

Pjoyz Zul said...

Salam. Bila leh dapat hadiah untuk pemenang digital art fair arituh. tinggal dalam 3 minggu je lagi nak habis semester nih. harap dapat beri maklum balas. tq.

Zery said...

yg bagi hadiah DAF tu HEPA. Hadiah wang tu akan terus di'bank-in' oleh HEPA.

At least, tu apa yg HEPA kata la.

syrz said...

jgn HEPA m#### duit tu sdh laa.... lalalala...

toraMizu said...

knp mesti design ni "oren"?
Doushita~~~~

Redzu said...

hoho..knapa mesti ada dua camera?knapa x wat satu video cam??hahaha.anyway..itu design a..
manyak chantek maa..klau bju klab arga rm 10 sya mau bli..wakakaka..

Dyat said...

bleh aku komen?
(kalu tak kasi aku mo komen jugak)

ehem... 1-logo baru ni lawa...
tapi aku rasa logo ni kurang jujur dr logo lama ko yamin...
tp sbb ke'lawa' logo baru ni logo lama tewas...
kecantikan telah menewaskan kejujuran di situ... haha..

2- slogan asal idea yamin - 'ekspresi minda' tu kena kekalkan...

'ekspresi seni' takleh... kita tak nak konflik dengan kelab kebudayaan...

jadi keputusan Nadia vs Yamin adalah seri... haha

p/s: macam pengkritik rancangan realiti tv la plak.

syrz said...

eh ya kan, kita pya slogan dulu bkn "ekspresi minda melangkau imaginasi" ka? br aku prasan abis si dyat komen...

maisarah_sanif said...

i like d logo very much tho i'm nt one of ur UMP students. It creative n the way u design it is so unique! Wish to c more from u ppl soon. I wil b followin tis blog...

Nadia said...

...apekah...haha XD
kamera ada dua sebab...well sebab saya suka kamera sekian makaseh
*lari*